Persbericht

Internationale leverancier van bakkerij-ingrediënten kan via de monitoringsoplossing voldoen aan service levels door de aanpak van problemen te versnellen

Utrecht, 4 maart 2013Zeelandia gaat het zicht op en de controle over de IT-omgeving regelen via CA Nimsoft Monitor van CA Technologies. De internationale leverancier van bakkerij-ingrediënten wil deze oplossing gebruiken om de groeiende en almaar complexer wordende IT-infrastructuur te monitoren en beheren. Zeelandia gebruikt CA Nimsoft Monitor om tot een eenduidig beeld van de business services te komen, waardoor zij eventuele problemen in de IT-infrastructuur sneller kunnen oplossen. Bovendien kan de bakkersleverancier op deze manier voldoen aan vooraf opgestelde service levels.
 
Een oplossing voor het totale monitoringsproces
Tot voor kort vertrouwde Zeelandia op een hele reeks van verouderde monitoringtools om de IT-omgeving van de onderneming te overzien. De structuur, de functionaliteit en het gebruikersgemak van de monitoringoplossing van CA Technologies deed Zeelandia besluiten over te stappen. Daarnaast heeft de onderneming CA Nimsoft Monitor in drie dagen geïmplementeerd waarna zij de oplossing direct in gebruik konden nemen. Nu kan Zeelandia de gehele organisatie end-to-end monitoren. De oplossing monitort onder andere het Enterprise Resource Planning (ERP)-platform, AS/400, Microsoft Windows, VMware, Suse, een Cisco-netwerk en diverse toepassingen.
 
Overzicht van IT-omgeving
“CA Nimsoft Monitor maakt het voor ons mogelijk om op een proactieve wijze de prestaties en de beschikbaarheid te monitoren en te beheren. Het biedt immers real-time zicht op wat er binnen onze IT-omgeving gebeurt”, zegt Bert de Vos, manager ICT-operations bij Zeelandia. “Hierdoor is onze positie om snel en effectief op meldingen te reageren, om aan business service levels te voldoen en om een terugkoppeling aan de business te verschaffen, aanzienlijk verbeterd.”
 
Over Zeelandia
Zeelandia staat al meer dan 100 jaar bekend als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten en daarnaast ook steeds meer als een leverancier van producten en concepten die inspelen op consumententrends. De belangrijkste activiteiten van de organisatie bestaan uit ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakingrediënten voor de brood- en banketbakkerijhandel. Zeelandia is actief in meer dan twintig landen.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com   

Abonneer op CA Technologies
 
CAworld www.ca.com/press/caworld  
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular