Persbericht

Broesk Computerservice is, met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ICT-dienstverlening, het adres waar u terecht kunt met al uw vragen en problemen met uw computer of laptop. Wij werken voor de particuliere markt, maar ook in een zakelijke omgeving weten wij precies wat er nodig is om uw automatisering zo efficiënt mogelijk te maken.

Broesk Computerservice heeft zich per 12 december 2011 aangesloten bij ICTWaarborg; de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Dit betekent dat klanten van Broesk Computerservice kunnen rekenen op extra service en het krijgen van extra zekerheden.

Consumenten krijgen op deze manier de mogelijkheid om beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarboorg. De brancheorganisatie neemt een aantal verantwoordelijkheden over op het gebied van garantie en dergelijke wanneer een winkel noodgedwongen de deuren moet sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

Broesk Computerservice is sinds 2001 actief als een professioneel computerwinkel. Ze zijn gespecialiseerd in computer- en laptop reparaties. Doordat Broesk Computerservice is aangesloten bij ICTWaarborg, krijgen klanten in tijd van nood de garantie om terug te vallen op de aangeboden zekerheden.

Naast advies over aanschaf van nieuwe computers of laptops en het aanschaf van hardware, kunt u bij Broesk ook terecht voor uw problemen zoals defecte laptopschermen of een niet werkend toetsenbord. Ook wanneer uw pc of laptop niet meer functioneert, is Broesk in staat u van dienst te zijn. Mede dankzij jarenlange ervaring en grote onderdelenvoorraad heeft Broesk Computerservice de mogelijkheid uw problemen effectief en snel op te lossen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular